| Холът | |
|
+3Валъри Сомърхолдер Мадисън Корнър Никита Сандърс 7 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Никита Сандърс Admin
Брой мнения : 199 Join date : 10.04.2011
| Заглавие: Re: Холът Вто Юни 07, 2011 2:07 am | |
| Бях бясна на Браян и станах от дивана.Приближих се към Майк. -Май ще се наложи да свалиш тези мокри дреши.-казах и прокарах пръст по мократа му тениска.Приближих се още повече към него.Усещах дъхът му,усещах как сърцето му бие. -И ако може по-скоро!-промълвих. | |
|
| |
Майкъл Уейлс
Брой мнения : 63 Join date : 24.05.2011
| Заглавие: Re: Холът Вто Юни 07, 2011 2:34 am | |
| Ники се приближи към мен.Бяхме много близко... -Май ще се наложи да свалиш тези мокри дрешки.-Каза Ники.-И ако може по-скоро!-това вече беше тихо.Не бея много сигурен дали да го правя...все пак едвам се познавахме. -Така ли?-питах закачливо. | |
|
| |
Никита Сандърс Admin
| Заглавие: Re: Холът Вто Юни 07, 2011 2:48 am | |
| -Да.-казах палаво.Прокарах отново пръст по гърдите му.Преди да се усетя долепих устни до неговите.Пръстите ми шареха по гърдите му,а устните ми търсиха неговите. -Хайде де!-подшушнах в ухото му и прокарах пръсти през косата му. | |
|
| |
Майкъл Уейлс
| Заглавие: Re: Холът Вто Юни 07, 2011 3:17 am | |
| -Сигурна ли си?-питах задъхано из целувките на които отговарях.Докоснах устните и с пръст след това с ръката лицето.Погледнах я в очите и се усмихнах. | |
|
| |
Никита Сандърс Admin
| Заглавие: Re: Холът Вто Юни 07, 2011 3:28 am | |
| -Напълно.-измърморих и свалих тениската му.Дръпнах го към дивана.Е малко така е,но в къщата нямаше никой..до колкото знам.Легнах,а той легна върхо мен. -А ти?-попитах го докато правех смучка на вратът му. | |
|
| |
Майкъл Уейлс
| Заглавие: Re: Холът Вто Юни 07, 2011 4:12 am | |
| Неотговорих а издадох звук като "ммммммм".Имах само един въпрос който задължително щях да питам : -Не че искам да развалям хубавият момент и за мен и за теб.Но едно нещо ми е чудно...такава хубавица като теб неможа де си няма гадже,или греша?-питах я и я пагледнах в очите. | |
|
| |
Никита Сандърс Admin
| Заглавие: Re: Холът Вто Юни 07, 2011 3:12 pm | |
| Изсумтях..И какво да му кажа? -Уби всякаква романтика човече!Ами..имам гадже,но с него да кажем,че се скарахме..-измрънках.Да,да..и сега той ще прекъсне всички.. -Но това сега не е важно!-прошепнах в ухото му и го придърпах към себе си.Не ми се искаше пак да убие ху бавия момент и затова запуших устста му с целувка. | |
|
| |
Майкъл Уейлс
| Заглавие: Re: Холът Вто Юни 07, 2011 4:17 pm | |
| Добре че не се беше разсърдила,или нещо подобно.Отвърнах на целувката и. -Ама така не е местно!-успях някак си да кажа.Незнам дали е разбрала за какво говоря.Но в следващите няколко минути щеше да разбере...Свалих горнището и. | |
|
| |
Никита Сандърс Admin
| Заглавие: Re: Холът Вто Юни 07, 2011 4:40 pm | |
| Усмихнах се. -В къщата няма никой!-прошепнах и посегнах към дънките му.Устните ни се докосваха,а езиците ни се търсеха жадно.В позата която бях не ми беше удобно да сваля дънките му,но щях да измисля нещо. -А ти?Имаш ли си гадже?-попитах през целувките. | |
|
| |
Майкъл Уейлс
| Заглавие: Re: Холът Вто Юни 07, 2011 4:50 pm | |
| -Не е вярно,има.Ние сме тук.-продължавахме да се целуваме. -А ти?Имаш ли си гадже?-Пита Ники. -Не,нямам...вече...-казах задъхано.А последната дума казах тъжно,но необърнах на това внимание.Продължавах да я целувам. | |
|
| |
Никита Сандърс Admin
| Заглавие: Re: Холът Вто Юни 07, 2011 4:54 pm | |
| Усмихнах се.С едно бързо движение се озовах върхо него и свалих дънките му. -Така е по-добре.-заявих.Плъзнах се надоло по тялото му и се заиграх с "малкото" му приятелче.След като отново срещнах погледа му се усмихнах перверзно. -Е?Какво?-попитах го тъйкато той ме гледаше сякаш е видял дух. | |
|
| |
Майкъл Уейлс
| Заглавие: Re: Холът Вто Юни 07, 2011 5:01 pm | |
| -Не прибързваш ли?Знам,че пак убивам цялата романтика,но ние едвам се познаваме!-погледнах я подозрително.Не я махнах от мен...Ники остана на мястото си.Но мисля че скоро и тя щеше да остане без дънки. | |
|
| |
Никита Сандърс Admin
| Заглавие: Re: Холът Вто Юни 07, 2011 5:07 pm | |
| Извъртях очи. -Ако не искаш да го правим..добре!Ако въобще не ме искаш добре..-казах студнео и се отдръпнах леко.За какъв се мислише?Мъжете са идиоти!Всички до един!Първо Браян ме оставя за да закара баща си и на всичкото отгоре аз да платя сметката,а сега той се прави на устроумен. | |
|
| |
Майкъл Уейлс
| Заглавие: Re: Холът Вто Юни 07, 2011 5:15 pm | |
| -Не,Ники.-Дръпнах я към себеси.Сега тя лежеше върху мен.Целунах я. -Искам.-казах,но много тихо.Едната ми ръка лежеше върху гърба и.С другата ръка успях,някакси,да разкопчая ципа на дънките и.Плъзнах ръката си,която стоеше на гърбът на Ники,надолу.И успях да сваля до някъде дънките и.Не изцяло но повече ръката ми не достигаше. | |
|
| |
Никита Сандърс Admin
| Заглавие: Re: Холът Вто Юни 07, 2011 5:17 pm | |
| -Майк..-промълвих.Бях съвсем объркана.Веднъж ме желае,а веднъж не. -Аз..обърках се..веднъж ме желаеш,а веднъж не..какво по дяволите е последното ти решение?-попитах леко ядосано,но яроста ми почна да стихва и да се заменя със страст.Исках го.Преди да е отговорим долепих устни до неговите. | |
|
| |
Майкъл Уейлс
| Заглавие: Re: Холът Вто Юни 07, 2011 5:21 pm | |
| -А ти как мислиш?-целунах я страстно.Усмихнах се и я погледнах.Да,исках я.Беше проблемът в това,че ние едвам се познавахме!Което не ми хаесваше много.Но,Ники,беше толкова..хубава. | |
|
| |
Никита Сандърс Admin
| Заглавие: Re: Холът Сря Юни 08, 2011 1:50 am | |
| Не отговорих на въпроса му,а продължих да го целувам.Ръцете ми шареха по гърдите му.Забелязах,че не бях махнала шала му. -Съжалявма скъпи..ще се наложи да го свалиш..-изкисках се.Хвърлих шала на земята.Сендах върхо него и махнах сутеина си. | |
|
| |
Майкъл Уейлс
| Заглавие: Re: Холът Сря Юни 08, 2011 2:20 am | |
| -О,не аз немога да живея без него...-протегнах ръка към шала си.Погледна Ники,имаше много странно изражение.Засмях се. -Спокойно.-Усмихнах се.Придърпах я към себеси и тя пак лежеше върхо мен.Целунах я.Сложих ръката си на гърба и и я притиснах към себеси. | |
|
| |
Никита Сандърс Admin
| Заглавие: Re: Холът Сря Юни 08, 2011 3:38 pm | |
| И добре де човече!Стоя пулогола пред теб..и ти си пулогол и само ще лежим ли?Това е скучно!-измрънках си на ум и отново се плъзнах надоло по тялото му.Заиграх се отново с пряителчето му за да му подскажа,че не искам само да лежа,а искам и още нещо.Той изствена от удоволствие.Усмихнах се перверзно след като свърших с "забавлението" си и се върнах към устните му. | |
|
| |
Майкъл Уейлс
| Заглавие: Re: Холът Чет Юни 09, 2011 1:29 am | |
| -Ники...-изстенах.След малко тя се върна и ние продължихме да се целуваме.Страстно,нежно и някак...фантастично!!Отвръщах на тези нейни,прекрасни целувки! -О,значи иска повече?!?!-помислих си...след няколко целувки...проникнах в нея... | |
|
| |
Никита Сандърс Admin
| Заглавие: Re: Холът Чет Юни 09, 2011 3:15 am | |
| Извиках от болка и удоволствие..Евалата!Най-сетне!Забих нокти в кожата на гърбът му.Той засилваше тлазъците с всяко дживение,а аз виках,стенех и охках от болкаи удоволствие. -Много...си..добър...-едва изрекох. | |
|
| |
Майкъл Уейлс
| Заглавие: Re: Холът Чет Юни 09, 2011 5:16 pm | |
| Не казах нищо.Бяхме притиснати един към друг.Започнах да я целувам.Чуствах се прекрасно!Удоволствието се разливаше из цялото ми тяло.Целувах я а тя ми отговаряше... | |
|
| |
Никита Сандърс Admin
| Заглавие: Re: Холът Пет Юни 10, 2011 2:10 am | |
| След повече от 30 минтуи страстен секс Майк свърши в мен.Беше невероятно.Лежахне на дивана голи.Телата ин бяха топли,а ние дишахме тежко. -Съжаляваш ли,че го направи с мен?-попитах го когато се откъсанх от прегрътката му и се протегнах за дрехите си.Не исках този момент да свършва,но не исках и някоя от съквартирантките ми да ни сгащи по...гащи или по-точно голи. | |
|
| |
Майкъл Уейлс
| Заглавие: Re: Холът Пет Юни 10, 2011 2:47 am | |
| -Не!-Отговорих и.Ники се протегна за дрехите си.Да трябваше вуче да се обличаме.Плъзнах ръката си по още голото и тяло.Плъзнах си ръката от гърба и до кръста.Придърпах я към себеси и я целунах.Слеед това я пунах,да се облича.Докато Ники се обличаше и аз се облякох,само още не си бях сложил шала.Неможех да го намеря. | |
|
| |
Никита Сандърс Admin
| Заглавие: Re: Холът Пет Юни 10, 2011 3:00 am | |
| Облякох се набързо и седнах на дивана сякаш до преди малко не се бях чукала с Майк. -Какво търсиш?Да ти помогна..?-попитах го и станах от дивана.Отидох до него и го прегърнах. -Гладен,жаден?-попитах отново. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Холът | |
| |
|
| |
| Холът | |
|