| Холът | |
|
+3Валъри Сомърхолдер Мадисън Корнър Никита Сандърс 7 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Майкъл Уейлс
Брой мнения : 63 Join date : 24.05.2011
| Заглавие: Re: Холът Пет Юни 10, 2011 3:02 am | |
| -Не,не съм.Мисля само да си изпия колата.-усмихнах се и я целунах. -Търся си шала.Спомняш ли си къде го хвърли?-погледнах Ники мило. | |
|
| |
Никита Сандърс Admin
Брой мнения : 199 Join date : 10.04.2011
| Заглавие: Re: Холът Пет Юни 10, 2011 3:27 pm | |
| -Всъщност...не...-казах му и огледах хола. -Ама то е топло..защо ти е шал,а на всичкото отгоре сме вътре..-измрънках оглеждайки помещението.Мернах шала до дивана. -Ето..-взех го и му го "подадох" като го метнах.Не разбирах..защо му бе шал като сме вътре на топло.. | |
|
| |
Майкъл Уейлс
| Заглавие: Re: Холът Пет Юни 10, 2011 4:37 pm | |
| -Мерси.-усмихнах се мило.Оставих шала на едното си рамо.Наистина беше топло и нямаше смисъл да си го слагам.На аз дори понякога през лятото си слагам шала.Седнах на дивана,взех си колата и отпих от нея. | |
|
| |
Никита Сандърс Admin
| Заглавие: Re: Холът Пет Юни 10, 2011 4:55 pm | |
| -Моля.-усмихнах се мило.Последвах примера му.Взех си колата и отпих от нея.Сетих се за преживяването в хижата с Браян.Ах..Браян,Браян..и аз му изневерих.Голяма работа..той ме заряза в кафето за да закара баща си до летището,но поне да беше платил сметката!Не се чуствах виновна.Даже никак,но му бях ядосана. -И Майки..-изръсих преди да се усетя.Усмихнах се. | |
|
| |
Майкъл Уейлс
| Заглавие: Re: Холът Съб Юни 11, 2011 1:18 am | |
| -Да?Ники...-обърнах се към нея,усмихнах се.Доближих се към нея и я целунах.След това се отдалечих и сякаш не съм мръднал от тук за да целуна Ники.Отпих от колата си и погледнах Ники. | |
|
| |
Никита Сандърс Admin
| Заглавие: Re: Холът Съб Юни 11, 2011 1:27 am | |
| Усмихвах му се и го гледах.Крастосвахме погледи.По едно време избухнах в смях. -Съжалявам,но нещо ми е смешно..-опитах се да спря смеха си като поставих ръка пред устата си.След като спрях да се смея станах и отскочих до кухнята.Върнах се с водка и две чащи. -Чаши..ако държиш на пиенето от чаша...,а аз държа на пиенето от бутилка...-плъзнах чашите по масата след това и бутилката.. | |
|
| |
Майкъл Уейлс
| Заглавие: Re: Холът Съб Юни 11, 2011 1:45 am | |
| Не обичах,а и не беше много добре за гласа ми,да се напивам.Но нали нямаше да го правя.Малко нямаше да ми попречи. -Налей ми в чашата,ама малко!-казах и взех чашата. | |
|
| |
Никита Сандърс Admin
| Заглавие: Re: Холът Съб Юни 11, 2011 1:48 am | |
| Чашата беше от големите и аз му налях до горе.Станах и отидох до един от шкафовете.Взех две малки чашки. -На екс?-попитах и п-оклатих чашките.Оставих ги на масата и надигнах бутилката.Изпих доста.Алкохола не ми влияеше много.. -Е друго си е алкохола....Ти май не обичаш да пиеш мног...даже въобще..-нацупих се леко.Кое момче не обичаше да си пийва... | |
|
| |
Майкъл Уейлс
| Заглавие: Re: Холът Съб Юни 11, 2011 1:58 am | |
| -Права си,необичам.-поклатих с глава.Отпих половината от водката,след това оставих чашата.Да,не бях от хората които пият.Но за мен като горе-долу спортист,съвсем не се смятах на такъв но така изглеждах,не ми беше добре да се напивам.Не ми действаше добре.А и за кариерата ми също. | |
|
| |
Никита Сандърс Admin
| Заглавие: Re: Холът Съб Юни 11, 2011 2:01 am | |
| -Ясно..-измрънках. -Е явно ще си пия самичка..-отпих от водката.Гледах предизвикателно Майкъл.Е ето ,че срещнах момче..почти мъж който не пиеше.Но се пак май не беше добре за кариерата му.Той беше певец...,а аз си се напивах тъйкато бях съвсе мобикновено момиче с богати родители.. -Как е да си ъ..известен?-попитах аз. | |
|
| |
Майкъл Уейлс
| Заглавие: Re: Холът Съб Юни 11, 2011 2:20 am | |
| -Е,не съм много известен.-засмях се. -Ъм,има хубави и лоши страни...-Изпих и останалата водка .-Лошите са...онез дет те харесват просто не ти дават място да минеш.Имах много различни такива случаи...Хубавите са,еми незнам...-замислих се,никога не съм мислил на тази тема. | |
|
| |
Никита Сандърс Admin
| Заглавие: Re: Холът Съб Юни 11, 2011 2:24 am | |
| Явно имаше доста фенки.. -Е аз съм ревниво момиче..ще трябва да намалиш фенките..-смигнах му и се разсмях. -Как ще раегират медийте ако им съобщи,че ..да кажем ходиш..не,че ние ходим,но..все пак..та какво и да е,че да кажем ходиш с обикновено момиче,а не някоя световно известа звезда с един тон силиконови цици?-попитах и повдигнах вежда. | |
|
| |
Майкъл Уейлс
| Заглавие: Re: Холът Съб Юни 11, 2011 2:31 am | |
| -Съвсем не ми пука как ще реагират.-поклатих с глава.-Сигурно на никой няма да му хареса.А фенките ще си мислят с какво толкова си по-добра от тях.Но аз знам че си по-добр от тях,макар че се познаваме от 1 ден.-приближих се към нея и я целунах а след това я прегърнах. | |
|
| |
Никита Сандърс Admin
| Заглавие: Re: Холът Съб Юни 11, 2011 2:50 am | |
| Усмихнах се.Често получавах комплименти от момчета,че съм хубава,привлекателка,великолепна,секси..божествена..,но да чуя от неговата уста,че съм по-добря от тях ми хареса..се пак имаше доста хубави момичета.. -Значи така..дори да видиш някоя красавица..пак ще съм по-добра от нея?Така ли?-отново повдигнах вежда.Задавах му тъпи въпроси,но трябваше да знам.. | |
|
| |
Майкъл Уейлс
| Заглавие: Re: Холът Съб Юни 11, 2011 7:46 pm | |
| -Да!-целунах я продължително и страстно.Погалих бузата и с ръка погледнах я в очите и се усмихнах. -Може би е странно,все пак се познаваме от много малко време,но мисля че аз се влюбих в теб...-пак погалих бузата и.Усетих се какво казах и се отдръпнах. -Но ти мужеби не...-наведох си главата.Какво щеше да каже сега? | |
|
| |
Никита Сандърс Admin
| Заглавие: Re: Холът Нед Юни 12, 2011 3:08 am | |
| Влюбва в мен?О мамка му! -Аз..може би също..-казах тъйкато не знаех какв ода му отговора. Усмихнах се и го придърпах към себе си.Долепих устни до неговите.Езикът ми търсише неговяит жадно.Телата ни се допираха.Отделих се за малко за да отпия от бутилката с водката,а после пак го придърпах към себе си. | |
|
| |
Майкъл Уейлс
| Заглавие: Re: Холът Нед Юни 12, 2011 9:59 pm | |
| Отдръпнах се от Ники. -Може би не е моя работа,но онзи...гаджето ти...на което се сърдиш...-казах.Нямаше да повярвам ча тя ме е ползвала само за да забрави това че се е скарала с онди,който и да е.Ако беше заради това...Ядосах се,но отвънка не се виждаше.Отвътре просто изгарях от яд,взех бързо от ръката на Ники бутилката с водка отпих и я върнах.Седнах на дивана. | |
|
| |
Никита Сандърс Admin
| Заглавие: Re: Холът Нед Юни 12, 2011 11:59 pm | |
| Ококорих очи.Той отпи доста голяма глътка. -Остави го..ще го отрежа..-надявам се.Но последното не го казах.Пиближих сеи целунах Майк. -Спокойно..искаш ли да..отидем а поплуваме в басейна..тук да седя и да пия..ми е скучно,но пияна в басейна,не че съм де си е самоубийство..-почнах да философтвам аз.. | |
|
| |
Майкъл Уейлс
| Заглавие: Re: Холът Пон Юни 13, 2011 12:09 am | |
| -Но на вънка ва...-погледнах прозореца,вече не валеше. -Кой плува след дъжд?Или имате затворен басеин?-погледнах Ники.Все още си мислих за това нейно "гадже" при Ники толкова лесно ли беше да отреже някой?И защо?Само заради това че му се сърди?Имах много въпроси но нямах намерение сега да ги задавам.Върнах се към мисълта за басеина.Повече ми харесваха басеините на открито,но след дъжда,някак не беше за басеин.Поне не за открит. | |
|
| |
Никита Сандърс Admin
| Заглавие: Re: Холът Пон Юни 13, 2011 12:31 am | |
| -Всъщност не знам какво имаме и какво не..-въздъхнах. -Хайде..ще огледаме пък.ако намерим басейн изобщо тук..помня,че имаше.-засмях се.Да не би водката да почваше да ми влияе. -А и вече не вали..,а аз плувам и през зимата..,но не на вън..-размахах бутилката пред него и се оптавих на някъде из къщата.
П.п:Ако има басейн пиши там,а ако не ми каже за да направя ;д | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Холът | |
| |
|
| |
| Холът | |
|